oudercursus

Oudercursussen

Groepscursus

De groepscursus bestaat uit drie bijeenkomsten. In de eerste bijeenkomst leer je de basis van gebaren met je baby en hoe je dit in je dagelijkse leven toe kunt passen. En natuurlijk leer je meteen een groot aantal gebaren met behulp van het boekje ‘Babygebaren, de eerste woordjes’ die bij de cursus inbegrepen is.  In de tweede en derde bijeenkomst is er ruimte om ervaringen te delen en gaan we dieper in op het gebaren en hoe je dit op verschillende manieren in kunt zetten.

Kosten: € 80,- (partner is gratis)

Het is niet noodzakelijk om je baby mee te nemen naar de cursus. Wanneer je kindje veel aandacht vraagt, omdat het bijvoorbeeld al kruipt of loopt, of op een andere manier heel aanwezig is, is het misschien zelfs af te raden.

De groepscursus vindt plaats op de Villa van de BSO van Kober Kinderopvang aan de Generaal Maczekstraat 88 in Breda vanaf 20.00 uur.

Privé cursus individueel

Wil je graag een cursus babygebaren volgen in je eigen huiskamer, dan is de privé cursus wellicht iets voor jou. De privécursus bestaat uit twee bijeenkomsten voor jou en je partner en eventuele kind(eren). Tijdens deze bijeenkomsten wordt het babygebaren programma uitgelegd, leer je een groot aantal gebaren en is er volop ruimte voor eventuele specifieke wensen en vragen. Het boekje ‘Babygebaren, de eerste woordjes’ in inbegrepen.

Kosten: € 98,- (partner is gratis)

Binnen Breda worden geen reiskosten gerekend, buiten Breda € 0,19 p/km.

Privé cursus groep

Ben je met een groep van minimaal 4 stellen geïnteresseerd in babygebaren, dan is de privé cursus groep iets voor jullie! Erg leuk bijvoorbeeld als reünie van het zwangerschapszwemmen / de zwangerschapsyoga of met een groep vrienden. De privé cursus groep bestaat uit twee bijeenkomsten waarin jullie het babygebaren programma uitgelegd krijgen en natuurlijk ook een groot aantal gebaren. Ieder deelnemend stel krijgt het boekje ‘Babygebaren, de eerste gebaren’. De initiator van de privé cursus krijgt bovendien 50% korting en betaalt dus slechts € 40,-!

Kosten: € 80,- (partner is gratis)

Binnen Breda worden geen reiskosten gerekend, buiten Breda € 0,19 p/km.

Kennismakingsworkshop

Maak in 1,5 uur kennis met babygebaren en hoe je dit in je gezin toe zou kunnen passen. Tijdens deze workshop krijg je uitleg over het babygebaren-programma en leer je alvast de eerste gebaren waar je meteen mee aan de slag kunt.

Kosten: € 20,- (partner is gratis)